Kaupan ehdot

Yleistä
Toimitamme palveluita ainoastaan Suomeen.

Otamme vastaan ainoastaan verkossa tehtyjä tilauksia. Voit kuitenkin aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluun, jos sinulla on kysyttävää tilauksestasi tai tarvitset apua tilauksen tekemisessä.

Kaikki tiedotteet tilaustasi koskien lähetetään sähköpostitse, joten sinun oletetaan seuraavan sähköpostiasi, kun olet tehnyt tilauksen kauttamme.
Emme vastaa mahdollisista viivästyksistä, teknisistä virheistä, palvelun ilmestymisajan muuttumisesta tai virheistä artikkelitiedoissa. Pidätämme myös oikeuden hinnanmuutoksiin ilman ennakkoilmoitusta. Lisäksi pidätämme oikeuden tilauksen perumiseen erityisistä syistä.

Hinnat ja maksaminen
Hinnat ovat ilmoitettu euroissa ja ne sisältävät arvonlisäveron. Digitaalisten tuotteiden ja palveluiden arvonlisävero on 24 % (digitaaliset tuotteet lasketaan palveluiksi). Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin ilman ennakkoilmoitusta. 14.4.2020 alkaen kuitenkin alv. on 0% vähäisen liiketoiminnan vuoksi.

Hinnat saattavat muuttua ylös- tai alaspäin, mutta asiakkaalle on voimassa tilaushetkellä ilmoitettu hinta.
Pidätämme oikeuden tilauksen perumiseen selvien hintavirheiden kohdalla. Selvällä hintavirheellä tarkoitetaan tuotteen hinnoitteluvirhettä verkkopalvelussa siten, että tuotteen hinta poikkeaa merkittävästi ja selvästi tuotteen oikeasta hinnasta tai hintatieto on poikkeuksellisen alhainen yleiseen hintatasoon nähden.

Tilaukset ja peruutukset
Palvelut ja digitaaliset tuotteet toimitetaan sinulle heti, kun tietosi on tarkistettu ja voit ladata ne sähköpostiisi lähetettyjen tunnuksiesi kautta. Kuukausihintaiset palvelut ovat toistaiseksi voimassa ja ne voidaan perua milloin tahansa sähköpostitse osoitteeseen toimisto@sivunrakentaja.fi

Palautusoikeus
Palautusoikeus ei koske palveluita eikä digitaalisia tuotteita, jotka toimitetaan sähköisesti ja ovat ladattavissa tilauksen vahvistushetkestä alkaen. Jos olet saanut viallisen tai vahingoittuneen tuotteen, tulee sinun tehdä reklamaatio sähköpostitse toimisto@sivunrakentaja.fi. Jos olet saanut väärän tai viallisen tuotteen tai jos lähetyksestäsi puuttuu tuote, sinulle lähetetään uusi tuote ilman lisäkustannuksia. Liitä reklamaatioon asiakasnumerosi.

Henkilötietojen käyttö
Lue tietosuojaseloste täältä

Digitaaliset tuotteet
Kun tilaat sivustolta digitaalisen tuotteen, hyväksyt samalla, että kaikki yksityisen käytön ulkopuolinen tiedoston kopiointi ja levittäminen on kielletty. Olet itse vastuussa siitä, ettei ostamaasi digitaalista tuotetta levitetä eteenpäin muille käyttäjille. Poikkeuksena on tuotteet, joiden tuotetiedoissa tai verkkosivuillamme se erikseen sallitaan.
Palautusoikeus ei koske digitaalisia tuotteita, jotka toimitetaan sähköisesti ja ovat ladattavissa tilauksen vahvistushetkestä alkaen.